HighLevel erkend als ontvanger van een 2023 World Future Awards voor beste verkoop- en marketingplatform

Het geavanceerde AI-platform is opgenomen in de SaaS-categorie van dit jaar

[DALLAS, TX] 31 oktober 2023 – HighLevel, een bedrijf dat zich toelegt op het transformeren van de marketingindustrie met geavanceerde AI-technologie, is erkend als ontvanger van een 2023 World Future Awards in de SaaS-categorie voor het beste verkoop- en marketingplatform.

Over HighLevel

HighLevel is ontwikkeld door marketeers voor marketeers en heeft een nieuwe standaard gezet voor uitmuntendheid in de branche door een alles-in-één platform voor verkoop, marketing en customer relationship management (CRM) te bieden dat de verwachtingen overtreft.

HighLevel’s unieke aanpak om marketingprofessionals en -bureaus te ondersteunen, heeft hen deze opmerkelijke onderscheiding opgeleverd. Hun toewijding aan het succes van de klant, innovatieve technologie en het creëren van een ondersteunende community hebben ervoor gezorgd dat HighLevel zich onderscheidt als leider in hun vakgebied.

Het succesverhaal van HighLevel begint met hun missie om marketingprofessionals en -bureaus in staat te stellen om niet alleen aan hun criteria voor succes te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen door de toepassing van geavanceerde AI-technologie. Hun platform herdefinieert industriestandaarden en overtreft concurrenten, waardoor ze de eerste keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar groei en uitmuntendheid.

HighLevel is niet slechts een softwareleverancier; ze zijn partners in de reis naar succes. Ze hebben een revolutie teweeggebracht in de marketingindustrie door een white-labeled versie van hun platform aan te bieden, waarmee bureaus en marketeers ongekende groeiniveaus kunnen bereiken.

HighLevel’s toewijding aan gemeenschap en samenwerking is de kern van hun bedrijf. Ze hebben exclusieve online communities gecreëerd voor marketingbureaus en professionals, waar kennisdeling en kameraadschap gedijen. Deze toewijding aan het ondersteunen van hun klanten is ongeëvenaard, met virtuele vergaderingen via videoconferenties. Maar dit zijn niet de standaard videoconferentievergaderingen; wat deze ondersteuning onderscheidt, is het feit dat hun supportteam een open videoconferentieruimte host waar klanten binnen kunnen wippen wanneer ze maar willen, en dat hun supportteam 24 uur per dag bereikbaar is. Het team biedt ook een uitgebreide reeks hulpmiddelen om hun klanten te ondersteunen.

HighLevel’s innovatieve benadering van ontwikkeling zet hen op het pad om de toekomst van de marketingindustrie te bepalen. Ze beschouwen feedback van klanten als hun leidraad en gebruiken wat zij noemen de « skateboardmethode » om snel nieuwe functies en updates te introduceren en deze te verfijnen en optimaliseren op basis van gebruikersinzichten.

Over World Future Awards

World Future Awards is een wereldwijde prijs die de beste producten, software en diensten selecteert, erkent, viert en promoot die de wereldeconomie zullen transformeren en het landschap van de toekomst zullen bepalen. De organisatie onderzoekt uitvindingen in alle categorieën, waaronder technologie, schoonheid, gezondheidszorg, voeding, thuis en entertainment, die de wereld beter, slimmer of zelfs een beetje leuker maken.

De World Future Awards-categorieën omvatten een breed scala aan disciplines die verschillende gebieden van het menselijk leven bestrijken. Wat ze gemeen hebben is dat ze de levenskwaliteit en het comfortniveau van de maatschappij van de toekomst zullen bepalen.

Elk jaar zijn de genomineerden grote bedrijven en kleine startups die baanbrekende producten, diensten en innovaties aanbieden volgens de strengste evaluatiecriteria.