HighLevel staat op plaats 47 van snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika in de Deloitte Technology Fast 500™ van 2023.

Wijt 3.362% omzetgroei aan innovatief partnerschap met klantengemeenschap

[DALLAS, TX] 8 november 2023 – HighLevel heeft vandaag aangekondigd dat het op nummer 47 staat van de Deloitte Technology Fast 500™, een ranglijst van de snelst groeiende technologie-, media-, telecommunicatie-, life sciences-, fintech- en energietechnologiebedrijven in Noord-Amerika, nu in het 29e jaar. HighLevel groeide in deze periode met 3.362%.

Over het geheel genomen behaalden de 2023 Technology Fast 500 bedrijven een omzetgroei variërend van 201% tot 222.189% over de driejarige periode van 2019 tot 2022, met een gemiddelde groei van 1.934% en een mediaan groeipercentage van 497%.

Over de 2023 Deloitte Technology Fast 500

De Deloitte Technology Fast 500 bestaat nu 29 jaar en biedt een ranglijst van de snelst groeiende

technologie-, media-, telecommunicatie-, biowetenschappen-, fintech- en energietechnologiebedrijven – zowel publiek als privaat – in Noord-Amerika. Technology Fast 500-winnaars worden geselecteerd op basis van procentuele omzetgroei in het fiscale jaar van 2019 tot 2022.

Om in aanmerking te komen voor Technology Fast 500 erkenning, moeten bedrijven eigenaar zijn van intellectueel eigendom of technologie die wordt verkocht aan klanten in producten die bijdragen aan een meerderheid van de bedrijfsopbrengsten van het bedrijf. Bedrijven moeten in het basisjaar ten minste US$50.000 aan bedrijfsinkomsten hebben en in het huidige jaar ten minste US$5 miljoen aan bedrijfsinkomsten. Daarnaast moeten bedrijven minimaal vier jaar actief zijn en hun hoofdkantoor in Noord-Amerika hebben.

Over HighLevel

HighLevel is ontwikkeld voor bureaus door een bureau en heeft als doel marketingprofessionals en bureaus te helpen hun benchmarks voor succes te bereiken en te overtreffen. Wij geloven in het verbeteren van de automatisering, het verbeteren van de communicatie en het vergroten van de schaalbaarheid op een consumentvriendelijke manier, en we bieden consequent toekomstgerichte updates die deze prioriteiten weerspiegelen.

Ons alles-in-één platform voor verkoop, marketing en relatiebeheer (CRM) op basis van AI biedt talloze functies die onze klanten grenzeloze mogelijkheden bieden. We moedigen ook de rebranding van ons platform aan, waarbij we bureaus en marketeers een white-labeled versie bieden waarmee ze verder kunnen schalen dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

HighLevel blijft exponentieel groeien, waardoor de impact op de techgemeenschap, de SaaS-industrie en onze uitgebreide verzameling klanten toeneemt. Met veel baanbrekende updates in de nabije toekomst verwachten we dat deze groei niet alleen zal doorgaan, maar zich in de loop van de tijd zal versterken.