LeadConnector GoHighLevel Integratie (Alles wat u kunt doen in 2024)

GoHighLevel heeft zichzelf gepositioneerd als een alles-in-één marketing- en verkoopplatform. Om hier trouw aan te blijven, introduceerde het LeadConnector (LC).

LeadConnector is een native integratie die de mogelijkheden van GoHighLevel vergroot. Het sluit naadloos aan op kernfuncties zoals sms, e-mail en automatisering.

Laten we eens kijken wat LeadConnector kan doen en hoe je het kunt gebruiken in GoHighLevel.

Wat is LeadConnector?

LeadConnector is krachtige AI-software waarmee u uw GoHighLevel marketingbureau en subaccounts efficiënter kunt beheren. Het is beschikbaar bij alle betaalde plannen van GoHighLevel.

Vóór LeadConnector gebruikte GoHighLevel externe services zoals Mailgun voor e-mails, Twilio voor telefoons en Zapier voor externe automatisering.

LeadConnector vervangt deze, en biedt een soepelere en meer geïntegreerde ervaring.

Bovendien biedt LeadConnector extra functies, zoals een eigen mobiele app en een Zapier-app.

 • Voordelen van het gebruik van LeadConnector
  Kostenbesparend.
 • LeadConnector is vriendelijker voor uw portemonnee dan Mailgun en Twilio en biedt vergelijkbare services tegen lagere kosten.
 • Soepelere conversaties. Het maakt gebruik van AI en machine learning, waardoor klantbetrokkenheid intelligent en efficiënt wordt.
 • Eenvoudige integratie met populaire apps. Dankzij de integratie van LeadConnector-Zapier kunt u uw GoHighLevel-account verbinden met meer dan 4.000 populaire apps.
 • Verbetert mobiliteit en toegankelijkheid.
 • LeadConnector voedt de mobiele app van GoHighLevel. Dit betekent dat u op elk moment campagnes kunt beheren en in contact kunt blijven met uw leads via uw telefoon – zonder extra kosten.
 • Consistente update. Het team van GoHighLevel werkt voortdurend aan de verbetering van LeadConnector. U kunt uitkijken naar nog coolere functies in de toekomst.

Hoeveel kost LeadConnector?

LC – E-mail
E-mails versturen via LeadConnector kost slechts $0,675 per 1000 e-mails. MailGun rekent ongeveer $0,80 voor hetzelfde aantal e-mails.

U kunt ook betalen voor de functie E-mailvalidatie om de deliverability van uw e-mails gemakkelijker te controleren. Deze is beschikbaar voor $2,5 per 1000 validaties.

Voor gebruikers die een speciaal IP-adres voor hun domein nodig hebben, biedt LeadConnector deze service voor $ 59 per maand. Dit is handig als u de controle en het reputatiebeheer voor uw e-mailcampagnes wilt verbeteren.

LC – Telefoonsysteem
Het LC-Phone systeem biedt verschillende communicatiemogelijkheden. U kunt het gebruiken voor spraakoproepen en SMS. Bovendien kunt u uw zakelijke nummer binnen GoHighLevel kopen.

De tarieven hieronder zijn alleen voor gebruikers in de VS en Canada. De prijzen van telefoonnummers in andere landen zijn vergelijkbaar met de tarieven van Twilio. U kunt ze hier controleren.

Telefoonnummers

 • Lokale nummers – $1,15/maand
 • Gratis nummers – $2.15/maand
  SMS berichten
 • Uitgaande & Inkomende SMS – $0,0079/segment
  MMS berichtenverkeer
 • Uitgaande MMS (lokaal & gratis) – $0,0200/segment.
 • Inkomende MMS – $0,0100/segment naar lokale nummers; $0,0200 naar gratis nummers.
 • Spraakoproepen
 • Uitgaande gesprekken (lokaal & gratis) – $0,0140/minuut.
 • Inkomende gesprekken naar lokale nummers – $0,0085/minuut
 • Inkomende gesprekken naar gratis nummers – $0,0220/minuut.


Opmerking van de redactie: De tarieven voor gesprekken naar Alaska en Yukon Territory wijken af van het bovenstaande.

Lees hier meer
LC – Mobiele app
U hoeft niets te betalen om de mobiele app te gebruiken. Download hem gerust uit de App Store of Google Play Store.

Daarnaast kun je bij GoHighLevel de app white-label maken en er je eigen app van maken. Breng je klanten dan een vergoeding in rekening als ze de app willen gebruiken.

LC – Premium triggers en acties
LeadConnector biedt aanvankelijk 100 gratis uitvoeringen voor Premium Triggers en Acties na activering in de agentschapsweergave.

Na gebruik brengt LC u $0,01/uitvoering in rekening vanuit uw Agentschap Portemonnee.

Dit pay-as-you-go tarief is betaalbaarder dan vergelijkbare diensten zoals Zapier, dat $30 per maand rekent voor 750 acties (ongeveer $0,04 per uitvoering).

Conclusie
Dat is alles over LeadConnector en de integratie met GoHighLevel.

Als je meer wilt weten over wat je kunt doen en verbinden met dit platform, bekijk dan onze post over GoHighLevel integraties. En als je HighLevel nog aan het onderzoeken bent, bekijk dan de functies en de gratis proefversie hieronder!

Klaar om uw bureau op een hoger plan te brengen met HighLevel en AI? Start hier uw gratis proefperiode van 14 dagen.